Goedkope Voetbalshirt Replica
Livraison Gratuite

atalanta

Voetbalshirts atalanta kopen?
Een mooi voetbalshirt van je favoriete voetbalclub is een must voor de echte voetbalfan en maakt je voetbaltenue compleet.
De replica voetbalshirts uit China zijn van goede kwaliteit en vrijwel niet van origineel te onderscheiden.
Bestel je goedkope voetbalshirt atalanta gemakkelijk en snel online.
Op deze pagina vind je alles rondom voetbalclub atalanta.

voetshirts atalanta kopen

In het noorden van Italie, in de regio Lombardije, ligt in de schaduw van de Alpen de stad Bergamo. De stad is de thuisbasis van voetbalclub Atalanta Bergamasco Calcio, vaker kortweg Atalanta Bergamo genoemd.
Atalanta Bergamo staat ook wel bekend als “Regina delle provinciali”.

Atalanta Bergamo is een redelijk stabiele factor in het Italiaanse profvoetbal. Veel grote successen op het sportieve vlak heeft de club echter niet behaald. De enige trofee in de prijzenkast van de club is de Copa Italia die in 1965 werd gewonnen. Het grootste deel van haar bestaan heeft de club doorgebracht op het hoogste niveau in het Italiaanse profvoetbal. Maar er zijn ook redelijk wat seizoenen in de serie B en zelfs één seizoen in de serie C gespeeld. De hoogste eindnotering in de serie A haalde de club in 1948 toen de vijfde plaats werd bereikt. In het seizoen 2016-2017 behaalt Atalanta wederom de vijfde plaats in de serie A en mag dientengevolge deelnemen in de groepsfase van de Europa League. Daarnaast werd de club vier maal kampioen van de serie B.

search